A178-Dis-7

100% ZIJDEGEVOEL – Deze sjaal wordt gemaakt van 100% microvezel via zeefdruk. Om ervoor te zorgen dat onze bandana’s aan de beste kwaliteit voldoen, gebruiken we alleen hoogwaardige materialen uit Italië en Europa.

HANDBESTUURD – Al onze sjaals voor dames worden met de hand gemaakt! Zo garanderen we de beste afwerking, of het nu gaat om zijden sjaals voor vrouwen of fluwelen sjaals voor meisjes.

KWALITEITSPRODUCT – De Tie Solution-sjaals zijn hoogwaardige merksjaals, onze producten kunnen allemaal worden bedrukt met een logo. Naast mooie dames sjaals en sjaals bieden we ook geweldige zakelijke stropdassen aan die u kunt vinden in onze B2B-winkel.

RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT – We produceren onze sjaals zelf in Italië en Spanje, dus u koopt rechtstreeks bij de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

ZACHTE TWILL ZIJDEGEVOEL – De geweven sjaals voor dames bieden een hoog draagcomfort en liggen zacht en elegant rond de nek. De damesdoek ligt uitstekend op de kraag en past perfect bij een casual of zakelijke look.

ONDERHOUD: Reiniging of handwas

MATERIAAL: 100% microvezel

SOORT: Doeken Sjaals Sjaal Bandana
Kan worden gepersonaliseerd.