Telco Accessories b.v.
Hoofdveste 19
3992 DH Houten
Nederland
https://www.xtorm.eu; https://www.geckocovers.com/

Klik hier om de Telco Accessories b.v. producten te bekijken

Xtorm
Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v. en is in 2008 opgericht met de visie dat vandaag de dag er steeds meer mobiele apparaten op de markt komen, welke veel stroom vragen. Om bij te dragen aan het milieu hebben wij gezocht naar duurzame toepassingen om voor dit probleem een oplossing te bieden.
Inmiddels zijn wij dé fabrikant op het gebied van innovatieve en praktische solar- en stroomoplossingen voor dagelijks gebruik. Wij brengen een compleet assortiment betaalbare en gebruiksvriendelijke consumentenproducten op de markt die eenvoudig op te laden zijn via zonne-energie en/of USB/AC. De producten met het merk Xtorm hebben een eigentijds karakter en zijn van hoge kwaliteit.
Producten
Met de laders (al dan niet) voorzien van een zonnecel kan overal en altijd mobiele apparatuur op een eenvoudige wijze worden opgeladen, via zonne-energie en/of USB/ AC. U moet hierbij denken aan het opladen van een smartphone, tablet, navigatie, laptop, MP3/MP4 speler, E-book reader en/of PDA. Het gebruik van de producten van Xtorm maakt het meenemen van (veel) verschillende adapters, omvormers en diverse stekkers overbodig. U bent met de producten van Xtorm niet meer afhankelijk van netstroom: Ideaal voor onderweg, op reis of dagelijks gebruik dus!
Duurzaam en innovatief
De producten van Xtorm zijn duurzaam en innovatief. In 2011 én 2013 hebben wij de RedDot Design Award gewonnen. De producten die speciaal voor de iPhone/ iPad en iPod zijn ontworpen, zijn officieel door Apple van licentie “Made for iPhone and iPad” voorzien. De solar chargers, power banks en solar power bags zijn gebruiksvriendelijk en bieden u onafhankelijkheid, omdat uw mobiele apparaten onderweg opgeladen kunnen worden (al dan niet) met behulp van zonne-energie. Een aantal Xtorm tassen zijn gemaakt van gerecycled PET materiaal. De mobiele opladers en tassen zijn er voor uw veiligheid: nooit meer zonder stroom, juist op het moment dat u het hard nodig heeft!
Verkrijgbaarheid
De producten van Xtorm zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen bij verschillende (online) winkels in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje, Luxemburg, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Tevens zijn onze producten verkrijgbaar op diverse luchthavens, verspreid over de wereld. Op deze link bij Waar te koop kunt u de verschillende verkooppunten vinden.
Relatiegeschenk
Alle Xtorm producten zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk. Onze producten worden dan ook veelvuldig verkocht via promotionele bedrijven. Alle mobiele opladers en power bags zijn uitstekend te voorzien van uw bedrijfsnaam/ logo of slogan en daarom ideaal als relatiegeschenk of merchandise-product. Wij hebben de expertise in huis om producten op uw wensen te ontwikkelen. Referenties zijn o.a. Nuon, Fintessa, ANWB, Defensie, Heineken etc.
Ontwikkeling
Ontwikkeling van nieuwe (solar) producten staat bij Xtorm centraal. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe hoge kwaliteit (solar) oplossingen en materialen. Wij besteden dan ook veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. We luisteren naar onze klanten wanneer wij nieuwe ideeën en producten ontwikkelen. Wanneer u een suggestie heeft, horen wat dat graag van u.
Anywhere, anytime!
Met onze gebruiksvriendelijke producten geven wij u extra stroom waar en wanneer u het nodig heeft. Of u nou gaat bergbeklimmen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat, of gewoon voor dagelijks gebruik, met de producten van Xtorm heeft u altijd en overal extra energie bij de hand!
info@telco-acc.com

De productgegevens van deze leverancier zijn voor het laatst bijgewerkt op: 29 oktober 2021 om 14:55 uur

Connected Promidata Dashboard member