PREMO bv
Postbus 185
7600 AD Almelo
Nederland
http://www.premo.nl

Klik hier om de PREMO bv producten te bekijken

Vanaf oprichting in 1991 is Premo actief als toeleverancier voor de relatiegeschenkentussenhandel. Wat ooit kleinschalig begon met een agentschap van een Duits schrijfwarenmerk, is inmiddels uitgegroeid tot een full service onderneming met eigen (rond)zeef, tampon- en highspeed digitaal drukkerij, een eigen thuiswerk centrale en eigen kantoren of representanten in diverse Europese en Aziatische landen.
Inmiddels wordt onder de merknaam PK | PEEKAY Writingsystems een compleet eigen schrijfwarenlijn op de markt gebracht en zijn wij exclusief verdeler voor het Italiaanse kwaliteitsmerk MAXEMA; Schrijfwaren in Italiaans maatkostuum ! Wij bieden u een voor de markt toonaangevende collectie promotioneel snoep, waarin topmerken als HARIBO, CALLEBAUT, MENTOS en WRIGLEY’S vertegenwoordigd zijn en waarin het toonaangevende thee-merk LIPTON zijn opwachting heeft gemaakt. En wist u dat wij als enige toeleverancier in Europa flessen mineraalwater reeds vanaf 50 stuks met eigen label aanbieden ? Daarnaast bent u, als wederverkoper, bij ons aan het juiste adres voor wellness producten, logo zeepjes, anti stress artikelen en aanstekers van de merken UNILIGHT, TOKAI en CRICKET en bijt menig concurrent zich de tanden stuk op de ongekende prijs/kwaliteitverhouding van onze katoenen en non woven tassen !
Het overgrote deel van deze producten staat bij ons standaard in groten getale in voorraad. In combinatie met onze huiseigen drukkerij staat dit garant voor adequate, kwalitatief hoogstaande en snelle afhandeling van uw drukopdracht!
Graag willen wij er nog op wijzen dat een vrij aanzienlijk deel van de werkzaamheden binnen Premo wordt uitgevoerd door Stichting Voor Elkaar. Stichting Voor Elkaar is een sociale werkplaats waarin mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans geboden wordt zich te ontwikkelen en, indien men ertoe in staat is, zich te bekwamen in het drukkersvak. Deze stichting vindt al nagenoeg 20 jaar bij Premo onderdak en is, mede door uw opdrachten, een van de weinige sociale werkplaatsen in Nederland die volledig zelfvoorzienend is!
Vanuit Nederland beleveren wij inmiddels zo’n 4.000 relatiegeschenkenhandelaren in meer dan 20 Europese landen. Voor nadere informatie verwijzen wij naar onze brochures en prijslijsten welke wij u op aanvraag graag kosteloos toezenden!

De productgegevens van deze leverancier zijn voor het laatst bijgewerkt op: 01 september 2023 om 09:06 uur

Connected Promidata Dashboard member