Midocean
P.O. box 644
6710 BP Ede
Nederland
http://www.midocean.com

Klik hier om de Midocean producten te bekijken

Met meer dan 50 jaar ervaring is Mid Ocean Brands een leidende speler in de internationale markt van promotionele artikelen. Wij zijn één van de grootste importeurs en leveranciers van promotionele producten, textiel en volledig gepersonaliseerde geschenken, met een
productrange van ruim 3.000 artikelen. Vanuit onze eigen state-of-the-art drukkerij in Polen voorzien wij al uw producten van het juiste logo. Van een brede selectie voorraadartikelen en textiel tot een uitgebreid importprogramma, laat ons u helpen uw klanten te verrassen met het perfecte bedrukte geschenk.
Onze klanten kunnen van ons innovatie, inspiratie en kwaliteit verwachten. Promotionele geschenken die in staat zijn elke marketing boodschap op een breed publiek over te brengen. Met onze ?More than Gifts? collectie bieden wij u een combinatie van bestsellers, functionele producten en eigentijdse leuke geschenken. Goed te bedrukken zodat elk bericht gecommuniceerd kan worden, ongeacht uw budget.
Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat al onze producten voldoen aan alle van toepassing zijnde Europese wet- en regelgeving. Al onze testrapporten en relevante documenten zijn te downloaden op onze website, zodat u deze kunt meesturen naar uw klant.
Verder committeren wij ons als BSCI deelnemer aan de BSCI code of Conduct.

De productgegevens van deze leverancier zijn voor het laatst bijgewerkt op: 09 mei 2024 om 03:10 uur

Connected Promidata Dashboard member