GrafoTex BV
Seizoensweg 36
7532 SL Enschede
Nederland
http://www.grafotex.nl

Klik hier om de GrafoTex BV producten te bekijken

Een familiebedrijf in hart en nieren. In 1994 begonnen als eenmanszaak, ruim 20 jaar later is GrafoTex uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken textieldrukkerij waar service, meedenken met de klant en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een personeelsbestand van circa 20 mensen zijn we een informeel en betrouwbaar bedrijf waar nog steeds de oude regel “afspraak = afspraak” geldt. Doordat maatschappelijk verantwoord ondernemen een van onze kernwaarden is, vinden wij het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. We stimuleren zelfontwikkeling en helpen hen graag bij het ontplooien van hun talent. Verder investeren we ook in milieuvriendelijke bedrijfsprocessen en maken we onder andere gebruik van zonnepanelen en pelletkachels.
Wat doen we precies?
Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van promotiemateriaal. U levert aan en wij zorgen ervoor dat uw gewenste logo, afbeelding of tekst er nauwkeurig op wordt gedrukt.
Verder hebben we een eigen katoenen draagtassenlijn waarbij we de producten rechtsreeks uit het verre oosten importeren. Al onze tassen zijn van hoogstaande kwaliteit en we doen er alles aan om deze zo perfect mogelijk bij u af te leveren.

De productgegevens van deze leverancier zijn voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2024 om 10:40 uur

Connected Promidata Dashboard member