Bredemeijer Group B.V.
P.O. Box 43012
3540 AA UTRECHT
Nederland
http://www.bredemeijergroup.nl

Klik hier om de Bredemeijer Group B.V. producten te bekijken

Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor de wijn, bar en barbecue. Drie sterke merken die complementair zijn aan elkaar en samen een mooie, uitgebreide productportfolio hebben.
Bredemeijer®
De dubbelwandige theepotten van Bredemeijer® zijn een begrip onder theeliefhebbers in de hele wereld. Het design en de hoogwaardige kwaliteit maken dat echte connaisseurs kiezen voor Bredemeijer®. In de uitgebreide collectie van dubbelwandige theepotten is er voor elk wat wils. Dankzij de dubbelwandigheid blijft thee extra lang warm en op smaak. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden. Bredemeijer® theepotten zijn verkrijgbaar bij (grote) warenhuizen, webwinkels en speciaalzaken.
Leopold Vienna
Leopold Vienna staat voor handige en moderne accessoires voor levensgenieters. In de categorieën Koffie, Bar, Wijn en Barbecue is voor zowel de professional als voor de liefhebber voldoende keuze aan producten. De expertise die Leopold Vienna heeft opgebouwd in ruim 25 jaar wordt onder de vlag van de Bredemeijer Group verder uitgebouwd en voortgezet. Waarbij vorm en functie tegen een aantrekkelijke prijs altijd voorop staan!
Zilverstad
Verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad maakt het allemaal. Vroeger vanuit de ambachtsstad Schoonhoven en sinds 2009 als onderdeel van de Bredemeijer Group. Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip, de Smurfen en Snoopy. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Daarnaast kan ieder idee verzilverd worden. We maken allerhande artikelen op maat, zoals manchetknopen, speldjes, sculpturen in diverse materialen. Zo biedt Zilverstad voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

De productgegevens van deze leverancier zijn voor het laatst bijgewerkt op: 26 maart 2024 om 08:36 uur

Connected Promidata Dashboard member