Top Tex Group
Avenue de la communauté urbaine du centre 1
7110 Houdeng Gougnies
Belgium
http://www.toptex.be

Click here to see the Top Tex Group products

Nederlands:
Sinds 20 jaar ontwikkelt en verrijkt de Top Tex groep het aanbod van promotioneel textiel & accessoires op de B2B markt in Europa.

Top Tex is marktleider in Frankrijk en de Benelux en in 2014 distribueren wij 39 merken, waaronder de voornaamste merken van de promotionele markt: Fruit of the Loom, Gildan, B&C, Russell Europe, etc…Bovendien geniet u van onze exclusieve merken: Kariban, ProAct, K-Up, KiMood, gespecialiseerd in tassen & Kariban Vintage.

Top Tex, een BVBA met een sociaal kapitaal van 10.000.000 euro, werd in 1994 opgericht door Laurent Marti en telt vandaag de dag ongeveer 140 werknemers in Frankrijk en in de Benelux.

In 2013 realiseerde Top Tex een omzet van 100 miljoen euro wat ons marktleider maakt op beide markten en nummer 2 op de Europese markt. Bovendien worden de exclusieve merken door andere grote partners verdeeld in Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en in Zwitserland.

Onze logistieke warenhuizen in Frankrijk ( 21.000 m² opslag) en in België (7.000 m²) zorgen voor een optimaal aanbod van de producten en een grote reactiviteit tijdens het bestelproces.

Connected Promidata Portal member since: 9-5-2016