Datum: 7-11-2019 11:52:52

Toppoint is zeer verheugd om onze verkorting in levertijd voor digitaaldruk mede te kunnen delen. Voor bestellingen op meer dan 150 Toppoint artikelen met digitaaldruk geldt vanaf heden een productietijd van slechts 3 werkdagen na akkoord op de digitale proef. Deze positieve wijziging geldt voor iedere bestelling dus ongeacht het aantal stuks. Er zijn dus geen aantallenrestricties. Met deze razendsnelle productietijden kan Toppoint hun dealers nog beter van dienst zijn.

De moderne drukkerij van Toppoint biedt de meest uitgebreide mogelijkheden om promotionele producten te personaliseren met digitaaldruk. Deze populaire druktechniek kent nauwelijks beperkingen. Of u nu een full colour fotodruk of motief met raster als bedrukking wenst, digitaaldruk zorgt voor een haarscherpe en fotorealistische opdruk.

Verdere informatie met betrekking tot de mogelijkheden zijn te vinden op de website www.toppoint.com. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.
https://www.toppoint.com/
https://www.toppoint.com/