Datum: 9-12-2019 15:56:52

Met trots presenteren we u onze nieuwe lijn: TopEarth! Een collectie die volledig in het teken staat van onze aarde en streeft naar écht duurzaam. Dat betekent onder meer dat elk artikel van TopEarth, voor minstens 80% uit gerecyclede materialen, materialen van biologische herkomst of biologisch afbreekbare materialen bestaat. Altijd gepaard met de benodigde certificaten en/of documentatie die dit bewijzen. Dus, ‘fake-eco’; daar doen we niet aan!

We merken namelijk dat er vanuit de eindklant steeds meer vraag is naar duurzame producten. Als het om relatiegeschenken gaat, hebben bedrijven de behoefte ook iets bij te dragen aan een duurzame wereld en hun goede imago terug te laten komen in hun promotieartikelen.

TopEarth is hiermee het twaalfde concept dat we toevoegen aan ons aanbod. En ook hierbij geldt onze overtuiging: het verkopen van een beleving is de beste (verkoop)strategie. En misschien is dat met een duurzame lijn wel des te meer het geval. Want vaak geldt: wie een duurzaam product koopt, wil op zijn eigen manier de wereld een stukje beter maken. TopEarth wordt op 01-01-2020 gelanceerd.
https://www.toppoint.com/nl/
https://www.toppoint.com/nl/