Channel Distribution B.V.
Gaffel 25
9206 AV Drachten
Nederland
http://www.channeldistribution.nl

Click here to see the Channel Distribution B.V. products

Nederlands:
Breed assortiment Gifts & Gadgets

Channel Distribution is een distributeur/groothandel en producent van Gifts, Gadgets en woon accessoires. Het bedrijf distribueert wereldwijd en vertegenwoordigt een aantal zeer gerenommeerde merken exclusief in de Benelux en Europa en werkt nauw samen met verschillende merken op het gebied van product ontwikkeling en marketing.

Channel Distribution streeft naar een voortdurend vernieuwend assortiment gifts, gadgets, toys en lifestyle producten en ontwikkelt een groeiend aanbod van ecologische producten gemaakt van bamboe of gebruikmakend van duurzame energie.

Productie in China wordt door de vestiging in Shanghai nog efficiënter en maakt het mogelijk om accuraat in te springen op wensen van klanten. Bovendien kan hierdoor een adequate kwaliteitscontrole van producten worden gegarandeerd en kan er lokaal worden bemiddeld in producties van klanten.

Channel Distribution heeft een eigen warehouse van 4500m2 in Drachten en biedt complete services aan voor wereldwijd transport, import en export, douanefaciliteiten, assemblage en opslag. Aansluiting op het brede assortiment producten is mogelijk per product feed en website, maar een custom made voorstel is uiteraard ook mogelijk. Een snelle levering is gegarandeerd aangezien Channel Distribution voorraadhoudend is.

Connected Promidata Portal member since: 23-4-2015