Buttonboss
Postbus 10
7544RT Enschede
Nederland
http://www.buttonboss.com

Click here to see the Buttonboss products

Nederlands:
Buttonboss is meer dan 40 jaar actief op de Europese promotionele markt en levert primair aan de relatiegeschenkentussenhandel in Europa. Wij zijn specialist in buttons, caps en borduren. Hoge kwaliteit, betrouwbare levertijden en een uitstekende service zijn voor ons vanzelfsprekend.

Met een jaarlijkse productie van ongeveer 30 miljoen buttons mogen wij ons Europa’s onbetwiste nummer 1 noemen. Wij zijn in 38 landen actief en onze buttons worden door een team van ruim 100 ervaren thuiswerkers geproduceerd, hierdoor is de levertijd kort, de prijs laag en een constante kwaliteit gegarandeerd.

Kingcap® is één van de eerste capmerken van Europa, de oorsprong van het merk ligt in Nederland. Het continue verbeteren van de kwaliteit, de styling en het draagcomfort heeft ertoe geleid dat Kingcap® caps nog steeds gezien worden als toonaangevende producten binnen de capmarkt.

Promocap® staat voor aantrekkelijke geprijsde caps in de meest voorkomende kwaliteiten. Wij bieden constante kwaliteit en korte levertijden.

Vanaf 250 stuks produceren wij uw cap geheel naar eigen wensen. Via onze Design Service kunt u ook het ontwerp door ons laten vervaardigen. Stuur ons uw logo en u ontvangt kosteloos een digitale presentatie en vrijblijvende offerte.

Buttonboss is het grootste borduurbedrijf van Nederland. Naast het borduren van Kingcap® caps verzorgen wij ook borduuropdrachten van onze klanten die hiervoor de artikelen aanleveren. Ons team en het moderne machinepark staan garant voor hoge kwaliteit en korte levertijden. Heeft u 2-3 weken levertijd, profiteer dan van de lage borduurprijzen in Roemenië. Is een levertijd van enkele dagen gewenst, dan produceren we uw opdracht in Enschede. Het loonborduurwerk wordt overigens altijd in Enschede vervaardigd en de standaard levertijd bedraagt 3 – 5 dagen na goedkeuring proef.

Connected Promidata Portal member since: 30-4-2005